Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

ARTIKEL Startsidan / Stadsliv

.

Fira trettondagen på is – med svenska landslaget

På fredag firar Östermalms idrottsplats ”Skridskons dag”.
Se landslaget i synkroniserad konståkning showa.
Låna ett par grillor och var med på skridskodisco.

annons

annons

Har din familj lärt sig hur man bemästrar isen? Om inte så har de chansen under trettondagen. På fredag den 6 januari firar Östermalms idrottsplats ”Skridskons dag”.
Tanken är att inspirera och ge alla en möjlighet att hitta en skridskoaktivitet som de vill fortsätta med. Såväl barn som vuxna har chans att prova på̊ en rad isidrotter. Från isen uppträder bland annat det svenska landslaget i synkroniserad konståkning – ”Team Surprise”.
– Det känns jätteroligt att få vara med på Skridskons dag och visa upp synkroniserad konståkning. Det är en lagsport och en relativt ny gren inom konståkning. Vi hoppas att det inspirerar fler att börja åka skridskor och kanske till och med konståkning, säger en av åkarna i Team Surprise.

Låna skridskor

Familjedagen erbjuder också̊ mycket annat Du kan grilla korv och värma dig vid de mysiga brasorna. Nytt för i år är ”Öppet garage”, där du kan provsitta en ismaskin eller ta en närmare titt på maskinerna. Kvällen avslutas med uppvisningar och ett rafflande skridskodisko.
Om du inte har några egna skridskor så kan du låna gratis på plats, så länge lagret räcker. Kom ihåg att ta med hjälm. Skridskons dag pågår från klockan 12:00 till 18:30 och är gratis.

Program
12:00–15:50 – Prova på idrotter
13:00-15:00 – ”Öppet garage”
16:15–16:30 – Uppvisningar
16:30–18:30 – Skridskodisco

JOHN EDGREN
john.edgre@aos.se

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons