Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

ARTIKEL Startsidan / Stadsliv

Klicka på pilarna för att starta bildspelet

”Är det bästa utegymet i Stockholm”

”Bikini-polisen” och den personliga tränaren Mikaela Kellner blev känd över hela världen efter sin hjälteinsats då hon stoppade en tjuv.
Nu tipsar hon var du kan träna ute i Stockholm för att få toppformen.
– Rålambshovsparkens utegym på Kungsholmen är det bästa, säger hon.

annons

annons

Du minns kanske polisen och den personliga tränaren Mikaela Kellner som skapade rubriker både i Sverige och utomlands efter att ha stoppat en tjuv i Rålambshovsparken i Stockholm.
Mikaela var där för att sola med sina vänner – men det stoppade henne inte från att brotta ner tjuven. Bilden när Mikaela, iklädd endast bikini, griper mannen har spridits över nätet.
Stockholmsbon Mikaela jobbar både som polis och personlig tränare och hänger gärna i några av Stockholms utegym där hon slipar på formen.
För Allt om Stockholm tipsar hon om sina tre favoriter när det gäller utegym i huvudstaden.

1. ”Jag hänger mest i utegymet i Rålambshovsparken. Det utegymet är bra och du kan göra det mesta där. Dessutom har de däck och stockar som man kan använda sig av. Det som gör att jag är där ofta är att det är så stort och det finns mycket gräsyta där. Vi brukar hålla på med acro-yoga där. Det finns mycket bra ytor. Här samlas många olika människor. Rålambshovsparkens utegym är det bästa eftersom det finns så mycket att göra”.


2. ”Lappis utegym, som ligger i Docentbacken. Det är så bra eftersom det inte är ett klassiskt utegym. De andra klassiska utegymen har trägym. Jag gillar inte riktigt materialet, jag vill gärna ha metall och det finns där. Det finns möjlighet till mer kroppsvikts-träning. Här finns bland annat chins-, volt- och dipsräcke”.


3. ”På tredjeplats är Gärdets utegym – även om det är ett trägym. Jag bor på Gärdet och jag tycker att det är mysigt att de har ett utegym och möjlighet att spela beach volleyboll. Nu har man även gjort en mini-basketplan. Hela Gärdets sportfält är så himla bra i sig. Och sedan finns ju Kampementsbadet där. De har utvecklat ett bra idrottskoncept på Gärdet. Det är mysigt eftersom det är alltid mycket folk på sommar och trevligt”.


Om du springer? Vart är ditt favorit-stråk?
– Jag springer en del. Jag tycker om att springa runt Djurgårdskanalen om jag inte vill ha backträning. Det är mysigt att springa ut vid Sjöhistoriska, och springa runt kanalen ett varv.
– Det är så himla vackert, men det är helt platt. Det är nog inte en enda backe så de är lite tråkigt om man vill ha lite terräng. Vill man ha terräng så är Lill-Jansskogen ett bra tips. Men det är alltid mysigt att springa vid vattnet.

AOS WS

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons