Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Jennifer Åkerman är både modell och sångerska.
Jennifer Åkerman är både modell och sångerska.
Foto: Privat

Jennifer Åkerman: ”Butiken är livsfarlig att gå in i”

Modellen och sångerskan Jennifer Åkerman pendlar mellan USA och Sverige. När hon är i Stockholm har hon ett gäng favoritställen när det kommer både till shopping och mat.
– Vintage har alltid varit min grej, säger Jennifer Åkerman.

 

annons

Nosh and Chow.

”Mitt favoritställe”

Nosh and Chow Jennifer Åkerman: ”Min favoritrestaurang i stan är Nosh & Chow. Jag gillar verkligen det stället. Man känner alla och det känns som man är i New York. Menyn har ändrats nästan varje gång jag har varit där, men en Old Fashioned drink är lika god varje gång. Stället har en väldigt skön atmosfär, personal och baren Bernie's på övervåningen såklart.”
Zara.

”Livsfarligt att gå in där”

Zara Jennifer Åkerman: ”Kanske ett lite tråkigt svar, men i Stockholm tycker jag alltid att Zara är bättre än någon annan stans. Det är livsfarligt att gå in där. Sen gillar jag även Beyond Retro. Vintage har alltid varit min grej. Nyligen har jag blivit mycket mer av en skoshoppare. Boots, både höga och låga är alltid lika svårt att motstå och även ett par snygga pumps.”
Promenad.

”Promenader håller mig i form”

Djurgårdsbron Jennifer Åkerman: ”Ska jag vara ärlig blir det väldigt svårt att träna när jag är i Stockholm. Jag är oftast jetlaggad och sen blir schemat fullspäckat. Däremot promenerar jag väldigt mycket. Det håller en i form.”
Corinne.

”Älskar Corinne”

Corinne and Friends Jennifer Åkerman: ”Helst fixar jag håret själv. Jag har för många tillfällen då jag blivit stylad och inte varit nöjd med håret. Men i Stockholm är min favoritsalong Corinne & Friends i Sturegallerian. Jag älskar Corinne! Jag har helst naturligt vågigt hår. Då krävs det oftast att jag stylat håret dagen innan med locktång. Det ser mest naturligt ut. Orkar jag till vardags så fönar jag topparna eller lockar hela håret. Då är det som snyggast till kvällen.”
Joe & The Juice

”Godaste mackorna”

Joe & The Juice Jennifer Åkerman: ”Jag gillar att fika på Vurma. Det är urmysigt. På Joe & The Juice hänger jag med vännerna. Där kan man aldrig gå fel och deras mackor är så goda. Speciellt Spicy Tuna med avokado. Mums."

Relaterade sidor

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

Sponsrade listor

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons