Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

SPONSRADE GUIDER Startsidan / Stadsliv

Aktivitetsguide

Välj område:

Vill du göra något roligt eller spännande men vet inte vad?
Här tipsar vi om allt från utomhusaktiveter och tävlingar inomhus för grupper och företag till stilla meditation. Det finns mängder av aktiviteter i Stockholm – här hittar du det som passar dig.

Bild

Prova pistolskytte & vår Zombie zone

The Target The Target har nordens modernaste skjutanläggning, vi använder bara skarpladdade vapen och riktig ammunition, det smäller högt och allt är på riktigt. Ni kommer få en adrenalinkick utöver det vanliga.

Läs mer

Klicka på pilarna för att starta bildspelet

235 aktiviteter i Stockholm

Upplevelse.com Hos Upplevelse.com hittar du de bästa aktiviteterna som Stockholm har att erbjuda. Du väljer och vrakar ur ett stort och högkvalitativt utbud på mer än 200 handplockade upplevelser - allt från härliga behandlingar till adrenalinfyllda fallskärmshopp.

Pris:
99-5000 kr

Läs mer

Selmaspa

Utomhuspool med oslagbar utsikt!

Clarion Hotel Sign Selma City Spa - gör gott för själen. Här kan du välja mellan flertal kropps- och ansiktsbehandlingar, en quick-fix innan utekvällen och mycket mer. Koppla av i bastun eller i vår relaxavdelning och njut av den uppvärmda poolen - året runt. Unna dig ett glas bubbel och sushi från vRÅ. Välkomna!

Pris
195 - 2000 kr

Läs mer

Aktiviteter med senaste tekniken!

Aktiviteter med senaste tekniken!

Exploria Nöjescenter Exploria är Europas största Nöjescenter. I vårt aktivitetscenter hittar ni vår toppmoderna bowlinghall, lasergame, go-cart, simulatorer, shuffleboard m.m. Perfekt i kombination med konferens eller att äta på någon av våra restauranger! Kom hit med kompisgänget eller företaget! Välkomna


Pris
90-350 kr

Läs mer

Taysta

Dryckesprovningar i Stockholm

Taysta arrangerar tillsammans med Sheraton Hotel härliga dryckesprovningar för alla nyfikna, bla vinprovningar, ölprovningar och whiskyprovningar. Alla kan uppskatta nya dryckessorter och njuta av goda smaksensationer! Varmt välkommen till att prova på något nytt!

Läs mer

Bild

Spännande utmaningar i Spökuppdraget

Activity Spökuppdraget är gruppaktiviteten som ger mängder av nya intryck och en minnesvärd upplevelse. Tillsammans löser ni kluriga, roliga & spännande uppdrag i Gamla Stans mörka gränder. Uppdragen har kopplingar till stadens blodiga historia och legender som förts vidare från mun till mun i århundraden.

Läs mer

Bild

Pubvandringar

Välkomna att följa med på en pubvandring i Stockholm. Lär dig mer om öl, dryckeskultur och besöka några av stadens främsta pubar. Vi har tagit fram ett speciellt paket bara för dig som kund!!

Varje onsdag, fredag och lördag kl 18 från Köpmantorget i Gamla stan

Läs mer

Bild

Roliga reklamfilmer i Filmskaparna

Activity Nu har ni chansen att bli ett filmteam i några timmar, för att visa upp ert företag på ett roligt och minnesvärt sätt. Kreativitet, samarbete och humor premieras när det drar ihop sig till premiärvisning och Oscars-utdelning. Ni lär känna varandra på helt nya sätt och många skratt garanteras!

Läs mer

bokamohippa

Bästa aktiviteterna till Möhippan!

BokaAktivitet Gör något riktigt roligt och annorlunda på er möhippa. Vi har många olika aktiviteter för alla sällskap. Bumperball & Daredevil passar exempelvis utmärkt för den äventyrslystna, medan Mordgåtan & Spökuppdraget är perfekt för den som är mer klurigt lagd. Eller varför inte göra en egen Reklamfilm där ni säljer in bruden till den äkta hälften?

"Vill bara säga att vi tyckte Daredevil var fantastiskt roligt och att Christian var utmärkt som instruktör och ledare. Det borde finnas en gilla/rekommendera-knapp på er hemsida så att man kunde rekommendera andra att välja detta!"

Läs mer

mariaMagdalena.jpg

Sjung i kör i Maria Magdalena församling

Maria Magdalena Församling har körer för alla åldrar och nivåer. Barnkörer för åk F-6, ungdomskörer för högstadiet och gymnasiet och uppåt, gospelkör och kammarkör med hög musikalisk ambition. Vi har även möjligheter att sjunga för dig som är dagledig. Välkommen att sjunga i kör i Maria Magdalena!

Läs mer

Klicka på pilarna för att starta bildspelet

Lyxa i vardagen på ett exotiskt (S)paradis!

Sparadiset Vi har ett stort urval av förstklassiga behandlingar bl.a, djupgående massage eller ansiktsbehandling. Alla behandlingar går att få som duobehandlingar. Ta med dig en vän eller flera hyr en egen spaavdelning med bubbelpool.

Vi finns på Södermalm, Östermalm och Kungsholmen

Läs mer

Bild

Gå på kaffeprovning hos oss!

Löfbergs Stockholm Kaffe är som vin. Hur det smakar beror på var det växer, hur det skördas och förstås hur det rostas.

Vi erbjuder kaffeprovningar och utbildningar både till företag och privatpersoner. I alla provningar smakar vi på flera olika sorters specialkaffe med olika karaktärer och ursprung.

Läs mer

Klicka på pilarna för att starta bildspelet

Spökvandring i Stockholm - Originalet!

Stockholm Ghost Walk AB Stockholms populäraste spökvandring, nu med över 100000 besökare.

Vi är ingen klassisk spökvandring, vi tar dig med på en historisk vandring i Gamla Stan och inom kort även på Södermalm.

Följ med oss och hör om legender, sjudomar, mord och spöken.

Läs mer

Öl Provning

Ölprovning i Stockholm

Upplevelse.com Visste du att öl bryggs på vatten, malt, humle och jäst? Under denna provning lär du dig mer om ölet, en av världens mest populära drycker. Kvällen är en riktig upplevelse oavsett om du är en erfaren ölkännare eller om du just har fått upp ögonen för drycken.

Pris: 349 kr

Läs mer

bild

Galna tacklingar i Bumperball

Activity De senaste årens succéaktivitet är ett fantastiskt sätt att förgylla en sommardag. Ni blir komiskt klumpiga när ni tacklas och ramlar runt på gräset i de uppblåsbara bollarna. Nästan lika roligt att se på, som att spela själv. En jobbigt rolig aktivitet som passar för alla - oavsett bollsinne!

Läs mer

Live på Scen

Live på scen: Combo de la Musica

Fotografiska Live i Fotografiska Studion: Combo de la Musica Combo de la Musica har ett sound som är både nytt och gammalt, både explosivt och lyhört, både coolt och hett. Med influenser från afrobeat, motown, salsa, jazz och boogaloo är Combo de la Musica ett band som gör skäl för sitt namn.

Pris
120kr

Läs mer

Bild

Aktiviteter 360. Adrenalin & skratt

Utmana vännerna i en galen fotbollsmatch inne i en jätteboll. Spela Archery Tag, succéaktiviteten från USA, likt paintball fast med pilbågar och mjuka pilar. Lägg vårt jättepussel på över 150 bitar. Sumobrottas i jättedräkter.

Besök oss för fler glada företagsaktiviteter.

Läs mer

BOUNCE3RÄTT

Sveriges största adrenalinarena

Bounce Täby AB BOUNCE är en värld där väggen blir golv och gravitationslagen inte längre gäller. Med mer än hundra sammankopplade trampoliner, studsmatte-spökboll, slamdunk, ninja warrior-bana, free running- och parkourbana gör man nu actionsportena tillgängliga för alla.

Läs mer

ComicConStockholm_.jpeg

Comic Con Stockholm

Comic Con Stockholm Comic Con Stockholm är Nordens största och mest spännande mässa för populärkultur, som samlar allt inom TV & film, spel, comics, cosplay, gadgets, kläder och leksaker under ett och samma tak.

Pris:
Dagsbiljett Vuxen, valfri dag: 209:- Dagsbiljett Barn (4-9 år), valfri dag: 99:- Standard 3-dagarsbiljett: 499:- Familjebiljett, endast söndag: 499:-

Läs mer

Provkör Lamborghini i Stockholm

Provkör Lamborghini i Stockholm

Upplevelse.com Gillar du att tuffa på i snigelfart i storstadstrafik? Blir du rädd när det går lite för snabbt? Då är inte den här upplevelsen för dig. Drömmer du istället om känslan av en stark motor och riktigt snabb bil? Då kommer du älska att sitta bakom ratten i en Lamborghini.

Alltid garanterat lägsta pris

Pris: 499 kr

Läs mer

Takvandring i Stockholm

Takvandring i Stockholm

Upplevelse.com Se staden från dess allra vackraste sida – ovanför takåsarna. Du får en unik guidad tur till stadens historia medan du njuter av den vackra utsikten långt ovan de folktäta gatorna. Känn pirret i magen när du kliver över taken. Upplevelsen som måste upplevas.

Pris: 595 kr

Läs mer

Cava-provning i samband med middag

Andalucia Andalucia - så mycket mer än bara en restaurang. I unika lokaler där inredningen går i morisk stil erbjuder vi olika aktiviteter i samband med Er middag. Prova vår populära Cava-provning eller varför inte låta hela gruppen ta en lektion i salsa? Vi samarbetar med ett antal aktörer i direkt anslutning till restaurangen. Vi har även goda kontakter gällande olika typer av underhållning. Hör av Er till oss för fler förslag.

Läs mer

Bild

Roliga tävlingar i Mästarna

Activity I Mästarna ställs ni inför många spännande utmaningar, inspirerade av tv-programmet. Klurighet, minne, fokus och pricksäkerhet är bara några egenskaper som kommer att prövas. Är ni lika bra som stjärnorna? Det finns bara ett sätt att ta reda på det - utmana dina kollegor eller vänner i Mästarna!

Läs mer

Bild

Roliga utmaningar i Stadsuppdraget

Stadsuppdraget är gruppaktiviteten som ger mängder av nya intryck och en minnesvärd upplevelse. Tillsammans löser ni kluriga, roliga & spännande uppdrag runt om i Stockholm. Vi har flera upplägg som passar lika bra tillsammans med kollegorna på företaget som när någon ska firas med släkt & vänner!

Läs mer

Bild

Den första permanenta baren av is

Nordic C Hotel Välkommen till världens första permanenta bar gjord av is, ICEBAR by ICEHOTEL STOCKHOLM som du hittar i direkt anslutning till Nordic C Hotel. Baren är skapad av is från Torne Älv i Jukkasjärvi, där det välkända ICEHOTEL finns, och håller minus 7 grader celsius året om.

Redan när vi hjälper dig på med en varm cape och handskar och du får kliva in i den skulpterade gnistrande interiören, lägger sig ett magiskt skimmer över stunden. Den klara luften, drinken vi serverar dig i ett glas gjort av is, konstnärskapet, kylan och kontrasten med den varma atmosfären skapar en unik upplevelse och ett minne för livet.

Läs mer

Escape Room

Escape Room

Upplevelse.com Ni har stängts in i ett rum och det är upp till er att komma på hur ni ska kunna ta er helskinnade ut. En serie av knepiga lås och logiska problem står framför er, och det gäller att samarbeta om ni ska lyckas. Använd kreativitet och logik för att lösa de olika utmaningarna. För 2-6 personer.

Pris: 499-900 kr

Läs mer

Polismuseet

Brottsspår

Polismuseet Lär dig tänka som en kriminaltekniker. Upplev utställningen Utryckning! Om radiopolisen. Barnen är välkomna till en polisstad fylld med lek och lär!

Pris
Entré: Unga upp till 19 år gratis, vuxna 60 kr, studenter och pensionärer 40 kr.

Läs mer

annons

annons

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

Sponsrade listor

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons