Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

SPONSRADE GUIDER Startsidan / Stadsliv

Kickoff- & Konferensguide

Välj område:

Vad planerar ditt företag inför nästa kick off eller konferens? Här får du tips som passar alla smaker, inriktningar och plånböcker.

Bild

Roliga reklamfilmer i Filmskaparna

Activity Nu har ni chansen att bli ett filmteam i några timmar, för att visa upp ert företag på ett roligt och minnesvärt sätt. Kreativitet, samarbete och humor premieras när det drar ihop sig till premiärvisning och Oscars-utdelning. Ni lär känna varandra på helt nya sätt och många skratt garanteras!

Läs mer

Bild

CHAMPAGNE, FOTOKONST, KICK OFF

c/o Häringe Slott Slottet är det perfekta stället att samla ihop ditt entourage på. Om ni inte tycker att bowlingbanan från 30-talet, tennisbanan, havsbastun, underjordisk vinprovning eller utomhuspoolen är nog har vi mängder med ledarledda aktiviteter. Allt i från kluriga lagtävlingar till konstnärliga utsvävanden!

Läs mer

Bild

Ha en fartfylld aktivitet på er KICK-OFF eller KONFERENS!

Playworks ordnar med aktiviteterna till er konferens, kick-off eller företagsfest!  Vi tar med aktiviteterna till er!

Ett axplock av våra aktiviteter:

Quizshow - skräddarsydd middagsunderhållning
Fantastiska Femman - 5-kampen för alla sinnen!
Gameroom - Förläng kvällsminglet med flipper, fussball och racingsimulatorer.
Interaktiv 5-kamp - tävla i alltifrån spjut till slalom.

Mission X - Uppdragsjakt på stan, skräddarsydd för er!
Playworks driver även lokalen Kungsvalvet i Stockholm som är anpassad för konferenser och kick-off.

Läs mer

Barkarby Gård Fest och Konferens

Barkarby Gård Fest och Konferens - ligger i Järfälla. Mat och möte med kvalité och tradition. 15 min med bil eller tåg till Barkarby Gård

Låt oss presentera nordvästra Storstockholms nyaste konferenslokaler med plats för upp till 240 personer i biosittning i modern 1700-talsmiljö, endast 200 m från pendeltåget som tar 15 minuter till Stockholm City.

Barkarby Gård Fest & Konferens med nya Stallet, Wärdshuset Lasse Maja, Tingshuset och Hörnhuset samt logi på Welcome Hotel blir en  miljövänlig helhetslösning för både små och stora konferenser.

Välkomna!

Läs mer

Bild

Möteslokaler mitt i city

Nordic Light Hotel Nordic Light Hotel är en kreativ och pulserande miljö i centrala Stockholm. Ett mötesarrangemang hos oss präglas av nyskapande, specialdesignad ljussättning och stimulerade sinnen. Hotellet erbjuder helhetslösningar (logi, mat, lokaler, after work, aktiviteter) för helt unika möten.

Läs mer

Allt roligt under ett tak

Strålande sportbar och ambitiös restaurang i en miljö som bokstavligen har allt. Bowling, 3-kamp, 5-kamp racing, golf, konferens, biljard, spa, jakt, fotboll och mycket mer.

Läs mer

Bild

Aktiviteter för konferens & kickoff

Activity är en av Sveriges största producenter av roliga och teambyggande aktiviteter med fler än 10 000 nöjda kunder varje år. Vi tar ansvaret hela vägen från koncept till utförande vilket gör att ni kan känna er trygga i att få kvalitet till ett bra pris. Oavsett om ni är 10 eller 300 deltagare!

Läs mer

Välkommen till Djurönäset

Djurönäset hotell och restaurang På Djurönäset väljer du enkelt i menyn mellan färdiga paket. Här finns standardpaket kompletterade med budget- och premiumpaket.

Allting som behövs för en lyckad konferens ingår.
Packat, prissatt och klart.

Priserna för helpension baseras på tillgång och efterfrågan.

Vi erbjuder olika priser beroende på vilka veckodagar respektive månad du önskar boka ett möte eller en konferens.

Läs mer

Tyresö Slotts Wärdshus

En plats för möten, mat och ekologi

Tyresö Slotts Wärdshus AB Möten blir effektivare i en stimulerande miljö med vacker natur, god ekologisk mat och bra service.
I Tyresö slotts västra flygel finns alla möjligheter för bra möten, seminarier, middagar eller fester.
Vi kan arrangera små eller stora evenemang i egna salonger från 10 till 100 gäster.

Välkommen!

Läs mer

bild

Jättepussel på 150 bitar

Aktiviteter 360 Ett av våra aktiviteter som snabbt blivit en succé på konferenser. Samarbete och kommunikation är en förutsättning för att lyckas med att sätta ihop pusslet. Passar utmärkt för små/ stora grupper som behöver lära känna varandra under lättsamma och symboliska former. Besök oss för fler aktiviteter.

Läs mer

Bild

Konferera centralt i Stockholm City

Internationella Pressklubben Emil Hammer presenterar en matupplevelse i form av en tvårätters lunch med förstklassiga råvaror. Kombinationen av fullt utrustade konferenslokaler och det centrala läget gör Pressklubben till den givna mötesplatsen i Stockholm. Avsluta gärna er konferens med att boka i

Läs mer

annons

annons

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

Sponsrade listor

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons