Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

SPONSRADE GUIDER Startsidan / Stadsliv

Weekendguide

Välj område:

Oavsett om Stockholm är din hemmaplan eller om du turistar i staden så finns det något för alla i vår weekendguide. Ta en välbehövlig minisemester i Stockholm med omnejd.

Klicka på pilarna för att starta bildspelet

Lyxa i vardagen på ett exotiskt (S)paradis!

Sparadiset Vi har ett stort urval av förstklassiga behandlingar bl.a, djupgående massage eller ansiktsbehandling. Alla behandlingar går att få som duobehandlingar. Ta med dig en vän eller flera hyr en egen spaavdelning med bubbelpool.

Vi finns på Södermalm, Östermalm och Kungsholmen

Läs mer

dialog

Hotel Dialog

Hotel Dialog är ett prisvärt hotell beläget i händelsernas centrum. Få områden växer som Kungens Kurva och Hotel Dialog har bland annat Sveriges största Jula, Skandinaviens största Jysk och, såklart, världens största IKEA som grannar. Närhet till SKHLM – The capital of Shopping och Älvsjömässan gör detta till ett idealiskt hotell för såväl nytta som nöje. Välkomna till Hotel Dialog – det lilla hotellet i händelsernas centrum.

Läs mer

bild

Elements Spa by Clarion Stockholm

Clarion Hotel Stockholm Koppla av på söders oas. Vi hämtar inspiration från Ayurveda, den indiska livsfilosofin. Hos oss kommer du ner i varv trots närheten till stadens puls. Gör vår härliga sparitual, unna dig en behandling eller koppla av i vår varm pool samtidigt som du njuter av utsikten över Årstaviken.

Läs mer

Clarion

Lyxa med en weekend på Sign

Clarion Hotel Sign Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus. Besök vår hemsida och spana i erbjudanden för just din weekend!

Pris
från ca 1000 kr och uppåt

Läs mer

annons

annons

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

Sponsrade listor

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons