Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

ARTIKEL Startsidan / Stadsliv

Ebbot Lundberg rockar loss med "The Soundtrack of Our Lives".

Här är helgens bästa

Inget att göra i helgen?
Bara lugn. Allt om Stockholm-redaktionen har scannat av stans nöjesutbud och hittat några riktiga guldkorn.
Här är de allra bästa.

annons

annons

Fredag:Winhill/Losehill - 20.00

Ett av de svenska banden som det snackas allra mest om just nu, Winhill/Losehill, kommer till Debaser Slussen 27 april för att göra sin första Stockholmsspelning på turnén för nya skivan. Klara sedan tidigare är Sea Of Bees (US).

Winhill/Losehills senaste album, ”Swing of Sorrow”, som släpptes i februari i år, har fått ta emot strålande recensioner. Plattan, som skildrar eller präglas av den sorgeprocess ur vilken skivan har vuxit fram, handlar om den oerhörda förlusten av en förälder, om kärlek och uppbrott, om att fortsätta leva trots att allt har stannat upp, och om att tvingas försonas med sig själv och sin omgivning. Arbetet med musiken startade för fyra år sedan och om man ser till resultatet är det värt varenda sekund. Det är låtar som går rakt in i själen, vackert som få.

Plats: Debaser Slussen


Lördag:Studio 55 - 20.00

35 år efter att Studio 54 stängde sina portar öppnar festfixaren Michael Eklöf Studio 55. Det utlovas dans, disco, funk och house. Samt specialuppträdande av mannen som bjöd på veckans mediehändelse med sin tårta på Moderna Museet – Makode Linde. Kvällen till ära kommer även Michel Clarenbeek, som vände plattor på Studio 54 i New York på 70-talet. 

Plats: Studio55 - Bryggarsalen Norrtullsgatan 12 N

Åldersgräns: 35 år. 
Söndag:The Soundtrack of Our Lives - 19.30

Aktuella med nysläppta och kritikerrosade plattan "Throw it to the universe" som enligt dem själva blir den sista. Men live vill The Soundtrack of Our Lives inte sluta spela riktigt ännu. Och nu på söndag den 29 april kommer den hyllade showen till Cirkus i Stockholm.

Och det är en show man inte bör missa. För även om "Throw it to the universe" är en relative nedtonad skiver är The Soundtrack of Our Lives – fortfarande – det kanske bästa som Sverige fått fram i liveväg någonsin.

Plats: Cirkus

annons

annons

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons