Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

ARTIKEL Startsidan / Stadsliv

MINIGRISAR på Lill-Skansen.
Foto: Marie Andersson

Så blir ditt påsklov bäst

Alfons Åberg filosoferar, Lill-Skansen bjuder söta djur i mängder och på Moderna Museet ställer barnen själva ut sina alster.
Här är några av de bästa aktiviteterna för den yngre publiken under påsklovet.

annons

annons

Påsklovs-Stockholm kryllar av intressanta aktiviteter för barn och unga och Allt om Stockholm har plockat ut några av de allra finaste russinen ur kakan.

Vad sägs till exempel om klassiska favoriten Alfons Åberg? I föreställningen "Hur långt når Alfons?" på Boulevardteatern filosoferar han om livets små och stora frågor.

Flaggor och söta djurPå Moderna Museet är också barnen i fokus. Här har alla mellan 0 och 19 år kunnat lämna in sina allra bästa alster som nu ställs ut på 280 kvadratmeter för allmän beskådan under namnet " Konstplaneten".

Det är fler museer som har intressanta saker att visa upp under påsklovet. Tekniska museet är alltid högaktuellt med sin jättesatsning " 100 innovationer" - där svenska folket röstat fram människans 100 främsta uppfinningar och påfund genom tiderna. Och på Nordiska museet har man kort och gott valt att satsa på "Flaggor". Resultatet är en intressant och rolig utställning om flaggornas historia, ända sen de äldsta dokumenterade dök upp i Kina för 5 000 år sedan.

Och för den som värderar den friska luften är " Lill-Skansen" ett säkert kort. Här kan man både se och klappa ett 30-tal olika djurarter, särkilt det sistnämnda brukar vara en klar favorit.

annons

annons

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons