Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

ARTIKEL Startsidan / Stadsliv

Foto: Bingo Rimér

Pokerfest hos Bingo

Glitter, kändisar och gästframträdande från porrstjärnan Puma Swede.
När Bingo Rimér anordnar pokerfest i Stockholm blir det som vanligt väldigt osvenskt och väldigt, väldigt galet.
– Jag vill röra om i grytan, säger han.

annons

annons

Stjärnfotografen Bingo Rimér fick nyligen en roll som marknadschef på spelbolaget Mooregames och hans roll har redan börjat märkas ordentligt.

Lördagen den 14 april anordnar han ett minst sagt annorlunda event, som inkluderar både pokerturnering och fest, i sin fotostudio och som vanligt när det gäller Bingo utmanar han de svenska PK-schablonerna.

"En gränslös porrstjärna"– Det ska bli väldigt roligt! Ur ett europeiskt perspektiv är ju Sverige oerhört politiskt korrekt och många vågar inte tänja på gränserna. Det vågar jag och det kommer verkligen att synas under det här pokereventet, säger han.

Hur då?

– Trumfkorten är ju Puma Swede och Katrin (Zytomierska, Bingos fru), de är våra dragplåster. Det är kul, för de är ju varandras ytterligheter på något sätt. Katrin är en rekorderlig men galen debattör och Puma är en gränslös porrstjärna. Men hon är grym på poker.

– Sen blir det en chans för folk att få mingla lite med kändisar, det kommer några till men jag vill inte avslöja vilka. Sen har vi ett gäng maskerade, lättklädda tjejer som kommer att vara med. Det blir spännande och annorlunda!

Ja, det låter inte som Casino Cosmopol precis…

– Nej, det är alldeles för lite sex och rock'n'roll i det här landet ibland och det är just därför vi har Katrin och Puma. Men det är viktigt att påpeka att det inte ska vara grabbigt. Tjejer ska känna sig välkomna och vara en del av kvällen, inte vara attiraljer.

"En massa event i framtden"För att få chansen att delta i Bingo Rimérs pokerkväll gäller det att registrera sig på Mooregames.com. De 30 spelare som samlar flest FPP-poäng på pokern fram till den 11 april får en gratisplats i turneringen där potten är 30 000 kronor. Plats 31–50 får en inbjudan till festen och gratis mat och dryck.

– Men det här är verkligen inte sista chansen, snarare bara början. Vi kommer att köra en massa såna här event i framtiden så det är bara att hålla ögonen öppna, säger Bingo Rimér.

annons

annons

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons