Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

ARTIKEL Startsidan / Stadsliv

Hanna Lindblad axlar Marilyn Monroes gamla paradroll Sugar i musikalen ”I hetaste laget”.
Foto: Mats Bäcker.

Vårens shower och musikaler

Det är späckat i årets programtablåer på Stockholms privatteatrar och biljettförsäljningen är i full gång. Vi guidar dig bland romantiska musikaler, hisnande akrobatik och klassisk fars. Fram med almanackan och boka in en teaterhelg i vår.

annons

annons

Elvira S Barsotti

Romeo & Julia - Musikalen

Foto: 3sagas.

Shakespeares klassiska kärleksdrama har blivit musikal och fått en modern dialog. Musiken är moderna pophits av artister som Michael Jackson, Genesis, Metallica, Christina Aguilera och Frankie goes to Hollywood. En spektakulär föreställning med romatik, sång och dans utlovas.

Var: Göta Lejon.
Medverkande: Måns Zelmerlöw, Lisette Pagler, Loa Falkman mfl.
Pris: 495-645 kr.
Läs mer här.

The magic of Charlie Caper

Foto: Mats Bäcker.

Charlie Caper var vinnare av Tv-programmet ”Talang” 2009. Sedan dess har han turnerat världen runt och visat sina trolleri-skills. Nu har det blivit dags för hans första Sverige-turné.

Var: Wallmans Intiman.
Medverkande: Charlie Caper.
Pris: 160-270 kr.
Läs mer här.

Freuds cigarr

Foto: Boulevardteatern.

Höstens föreställningar sålde slut på ett kick. Nu finns en ny chans att se musikalen som har kallats ”Ett mästerverk” i pressen. Tänder du på fel personer? Blir vissa saker fel hela tiden? Vem är det som tjatar i ditt huvud? Ser din fru ut som din mamma? Lägg dig på divanen hos Freud på Boulevardteatern.

Var: Boulevardteatern.
Medverkande: Jonas Nerbe m fl.
Pris: 270 kr.
Läs mer här.

Henrik Fexeus Sinnescirkus

Foto: Johanna Hanno.

Han har varit programledare för ”Hjärnstorm”, föreläst och skrivit böcker som ”Konsten att läsa tankar”, ”När du gör som jag vill” och ”Alla får ligga”. Nu samlar han sina erfarenheter i en show där han utmanar gränserna för vad som är möjligt och vad som egentligen är på riktigt.

Var: Wallmans Intiman.
Medverkande: Henrik Fexeus.
Pris: 365 kr.
Läs mer här.

Leva livet

Foto: Mats Bäcker.

Det fiktiva 80-talsbandet Up Front ska återförenas efter att abrupt ha brutits upp när deras frontfigur Sara flyttade till USA. Vid återföreningen väcks gamla känslor och drömmar till liv igen. Musiken är klassiska 80-talsfavoriter av bland andra Gyllene Tider, Orup, Mauro Scocco och Eva Dahlgren.

Var: Chinateatern.
Medverkande: Malena Laszlo, Christine Meltzer, Lisa Werlinder, Jessica Zandén och Linus Wahlgren.
Pris: 385-585 kr.
Läs mer här.

Medium rare

Foto: Medium rare.

Den brittiska varietégruppen Medium rare är tillbaka i stan och bjuder på en udda, burlesk, rolig och utmanande show. Som att inte det skulle räcka så ingår även en trerätters middag i priset.

Var: Pontus by the sea.
Medverkande: Gunter, Ursula Martinez, Tina C m fl.
Pris: 895 kr.
Läs mer här.

Bara Brudar

Foto: Scanpix.

Med start på internationella kvinnodagen den 8 mars ställer sig några av våra mest uppskattade kvinnliga komiker på scenen för att roa, utmana och underhålla publiken. Varje kväll uppträder ca 15 komiker. Programmet varierar från kväll till kväll.

Var: Wallmans Intiman.
Medverkande: Ann Westin, Anna-Lena Brundin, Cecilia von Strokirch, Zinat Prizadeh, Elina Du Rietz m fl.
Pris: 270 kr.
Läs mer här.

En kväll med Peter Jöback

Foto: Anna Ledin.

Han är en av Sveriges mest framgångsrika artister. Det var 13 år sedan han stod på Hamburger Börs scen och tog emot publikens jubel i sin första egna stora show. Nu har det blivit dags igen. Extraföreställningar är redan insatta men det gäller att boka snart om man vill komma åt en biljett.

Var: Hamburger Börs.
Medverkande: Peter Jöback, Ricard Nettermalm, Rickard Nilsson och Charlotte Centervall.
Pris: 400-825 kr.
Läs mer här.

Sugar - I hetaste laget

Foto: Mats Bäcker.

I hetaste laget var en av Marilyn Monroes mes framgångsrika filmer. Två arbetslösa musiker bevittnar en gangsteruppgörelse och flyr. För att komma undan klär de ut sig till kvinnor och söker jobb i en damorkester. Där träffar de den oemotståndliga sångerskan Sugar.

Var: Oscarsteatern.
Medverkande: Henrik Dorsin, Jonas Malmsjö, Suzanne Reuter, Hanna Lindblad m fl.
Pris: 90-615 kr.
Läs mer här.

6 mimare - 6 vita hästar

Foto: Christian Warren.

Under våren och hösten 2010 spelade ”6 mimare - 6 levande hästar” för utsålda salonger. Nu är det dags för ett nytt samarbete med Suzanne Berdino från Danmark och hennes sex arabhingstar. De vita hingstarnas elegans och explosiva temperament blir utgångspunkten för ett nytt hisnande möte på Orionteatern, en värld befolkad av mimare, dansare, flygare och springare.

Var: Orionteatern.
Medverkande: André Kaliff, Isabell Skarby Hay, Thea Elisabeth Skallevold m fl.
Pris: 150-250 kr.
Läs mer här.

La Soirée

Foto: Press.

Burlesk, akrobatik, tricks och komik. Stjärnorna från La Clique är tillbaka med ny extravagant varieté. Bered dig på en överraskande kväll.

Var: Tyrol.
Medvetkande: Captain Frodo, The English Gents, Ursula Martinez, The Skating Willers, Amy G, Le Gateau Chocolat , Yulia Pikhtina m fl.
Pris: 240-390 kr.
Läs mer här.

Cabaret

Foto: Victor Rydbergs Gymnasium.

För sextonde året i rad presenterar sistaårseleverna på Victor Rydbergs gymnasium en egenhändigt producerad musikal. I år är projektet mer ambitiöst än någonsin med stor ensembel och orkester på Tyrol. Stig in i förkrigstidens dekadenta Berlin.

Var: Tyrol.
Medverkande: Felicia Asker Hagelberg, Henric Flodin, Joakim Rydén, Julia Boström, Fredrik Bjellsäter m fl.
Pris: 120-460 kr.
Läs mer här.

Charley's tant

Foto: Peter Knutson.

Det har blivit Odenteaterns tur att ta sig an denna klassiska sängkammarfars. Förvecklingar och skratt står på programmet när vännerna Jack och Charley gör allt de kan och lite till för att få till en träff med två damer.

Var: Odenteatern.
Medverkande: Klas Ahlstedt, Victor Björnberg, Jesper Sjölander, Anna Rydgren m fl.
Pris: 200-250 kr.
Läs mer här.

Riktiga män

Foto: 3sagas.

Fyra män åker iväg med jobbet för en helg av brainstorming. Om de inte spelar sina kort rätt kanske de inte har ett jobb kvar att gå till på måndagen. Pjäsen blev snabbt en succé i hemlandet Australien och har sedan dess gått för utsålda hus världen över.

Var: Maximteatern.
Medverkande: Tommy Körberg, Johan Rheborg, Johan Ulvesson, Erik Johansson m fl.
Pris: 445 kr.
Läs mer här.

Elvis - Glada Hudikteatern

Foto: Per Trané.

Glada Hudikteaterns hyllning till Elvis Presley i en föreställning med mycket humor, lite allvar, en del inblickar i hans liv, en del påhittat och mycket rock'n roll. Föreställningen skildrar Elvis resa från udda kille i high school till hyllad artist.

Var: Ericsson Globe.
Medverkande: Toralf Nilsson, Pär Johansson, Bengt Hallberg, Pär Styrman, Bo Östlin, Sofia Zelder m fl.
Pris: 365-1 929 kr.
Läs mer här.

annons

annons

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons