Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Klicka på pilarna för att starta bildspelet

Sparadiset Södermalm

LÄSARNAS BETYG

ANTAL RÖSTER

Behandlingar för välmående och skönhet.

Sparadiset är ett spa där du tillsammans med dina nära och kära kan få behandlingar och hyra egna spaavdelningar med bubbelpool.

I spaavdelningarna kan du tex fira din födelsedag, förlovning, bröllopsdag eller möhippa. Har du problem med ryggen kan du boka en av ställets professionella massageterapeuter som fokuserar på djupgående massage.

Inspirationen till inredningen kommer från värdens alla hörn. Här kan du få massage i ett japanskinspirerat rum och du kan få en ansiktsbehandling i ett rum med inspiration från Indien.

Vill du bara slappna av och lyxa kan du tex boka en chokladinpackning. Alla våra behandlingar går att få som duobehandling; ta med din partner eller vän.

Vi finns även på Östermalm och Kungsholmen.

Öppettider:
mån - fre 10:00 - 21:00
lör 10:00 - 21:00
sön 11:00 - 18:00

Fyll i din bokningsförfrågan här eller boka här

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons