Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

stadsliv

Sveriges främsta konditorer tävlar om titleln Årets Konditor på Bak- & Chokladfestivalen på Stockholmsmässan 8-11 oktober. Här avgörs också Nordiska mästerskapen för bagare och konditorer. Bered dig på att bli imponerad – och väldigt sugen på att smaka.
Par i tv-favoriter! TV-snickaren Björn Christiernsson föreläser och ger råd på mässan: ”Jag vänder mig direkt till hemmafixarna och pratar om de där grejerna som är lätta att missa under resans gång.
Även jag som är proffs gör fel och då kan man alltid passa på att lära andra av sina misstag”. Leila Lindholm kommer bland annat laga mat ur sin nya kokbok ”The Fresh Foodie”.
Hasse Andersson älskar att stå på scen och säger att det är det som håller honom vid liv.

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

DAGENS DEALS FRÅN

PÅ GÅNG I STAN

SISTA MINUTEN

annons

annons

POPULÄRA GUIDER

Ellen Bergström.

Ellen Bergström: "Jag klättrar i rep när jag druckit champagne"

Ellen Bergström är en fartfylld skådespelerska och youtubeprofil som ofta spelar in roliga klipp på restauranger runt om i stan. För Allt om Stockholm berättar hon om vilka ställen hon helst hänger på. Och hur det går att få extra kul:
– När jag var på dagsfest på Mr French hängde det rep i taket. Jag hade druckit lite champagne, började klättra och blev chockad över att jag kom längst upp. Vakten kom och sa till mig, men jag blev inte utslängd för att jag var så rolig, säger Ellen Bergström.

mer från allt om stockholm

annons

annons

annons