Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

stadsliv

”Ibland kommer man fram till något, men ofta har man ödslat flera timmar på att stå kvar på ruta ett och är mer förvirrad än man var i början av samtalet”, konstaterar Allt om Stockholms relationskrönikör. Hon tipsar om bonobo-apornas sätt att lösa problem – med sex. (OBS! Aporna på bilden är inte bonobo-apor och paret på bilden är inte arga på riktigt.)
På Skansen gör du en tidsresa till svenskt julfirande som det var förr. Här kan du både köpa halmslöjd, hantverk och godsaker och också lära dig mycket om gamla tiders jultraditioner.
Under november och december brukar det vara fullt med folk i solrummet.

annons

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

senaste aos-instagram

Visa alla bilder

annons

annons

Missa inte

POPULÄRA GUIDER

Ellen Bergström.

Ellen Bergström: "Jag klättrar i rep när jag druckit champagne"

Ellen Bergström är en fartfylld skådespelerska och youtubeprofil som ofta spelar in roliga klipp på restauranger runt om i stan. För Allt om Stockholm berättar hon om vilka ställen hon helst hänger på. Och hur det går att få extra kul:
– När jag var på dagsfest på Mr French hängde det rep i taket. Jag hade druckit lite champagne, började klättra och blev chockad över att jag kom längst upp. Vakten kom och sa till mig, men jag blev inte utslängd för att jag var så rolig, säger Ellen Bergström.

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons