Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Upplev härliga Stockholmsäventyr och hitta nya favoritställen. Här i Allt om Stockholms sponsrade guider får du idéer och tips på saker att göra.
Upplev härliga Stockholmsäventyr och hitta nya favoritställen. Här i Allt om Stockholms sponsrade guider får du idéer och tips på saker att göra.
Foto: Thinkstock och Amanda Lindgren

Guide: Massor att göra i Stockholm

SPONSRADE GUIDER Ta till vara hela, härliga Stockholm. Sätt guldkant på vardagen, hitta på något mysigt med familjen eller något skoj med vänner eller kollegor.
Här i Allt om Stockholms sponsrade guider finns mängder av förslag. Vilka blir dina nya favoritställen i stan?

annons

annons

Brunchguide

Brunch är lite av en nationalsport här i Stockholm på helgerna. Amerikanskt, vegetariskt, lyxigt, barnvänligt... Här finns massor av olika alternativ.

Här hittar du bra brunchställen

Julbordsguide

Allt om Stockholm tar ett nytt grepp om Stockholms julfirande. Med en ny och uppdaterad guide hjälper vi stockholmarna att hitta rätt i julbordsdjungeln. Hugg in!

Här hittar du Stockholms bästa julbord

Lunchguide

Snabbt i farten eller en riktigt lyxig långlunch för att sätta guldkant på dagen – du hittar det perfekta stället bland någon av förslagen i våra sponsrade guider.

Här hittar du lunchställen för alla smaker

Uteserveringar

Stockholm är en perfekt sommarstad. Bäst av allt är att bara vara. Ta dig tid att slå dig ner i solen. Njut av utsikten eller folklivet på någon av stans alla uteserveringar.

Här hittar du mysiga uteserveringar i stan

Barguide

Sugen på en aw med trevliga kollegorna, en kul helkväll med kompisarna eller en drink på tu man hand med någon du bryr dig mycket om. Här finns stället du söker.

Här hittar du trevliga barer

Scen- & Teaterguide

Gör slag i saken och köp biljetter till någon av uppsättningarna på stans alla scener. Här finns allt från musikal och komedi till dramatik och dans.

Här hittar du spännande och roliga upplevelser på scen

Museum i Stockholm

Stockholm har ett fantastiskt utbud av museer. Strosa runt på egen hand, ta med familjen eller din partner på en spännande och lärorik upptäcksfärd.

Här hittar du intressanta museer

Take away

Jodå, ibland får man vara lite lat och hämta hem färdig mat – eller varför inte få den hemkörd? Kolla in den här guiden gjord i samarbete med Foodora som levererar mat från Stockholms bästa restauranger.

Här hittar du restaurangerna som levrerar mat till din dörr

Barnguide

Föräldraledig eller bara ledig med barn? Vilken tur att du då befinner dig i Stockholm! Här finns massor av kul att göra både för barn och barnsliga vuxna.

Här finns massor av skoj för barn

Aktivitetsguide

Har du spring i benen och lust att prova på nya saker så finns mängder av kul aktiviteter i stan. Se till att få med någon likasinnad och ge er ut på upptäcksfärd.

Här hittar du alltid något skoj att göra

Kickoff- & Konferensguide

Att lära sig nya saker, lära känna kollegorna bättre, lösa utmaningar ihop och skratta tillsammans ger både din arbetsvardag och dina prestationer ett rejält lyft. Smarta företag investerar i sin personal.

Här får du och kollegorna kickar och aha-upplevelser

Weekendguide

Ibland ligger de bästa reseupplevelserna närmare än du tror. Ta en välbehövlig minisemester i Stockholm med omnejd nästa gång orken och inspirationen tryter.

Här njuter du en Stockholmsweekend


annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons