Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

I Mood-gallerien kommer Stockholms första renodlade granbutik att ligga.
Foto: Mood Stockholm

Unika butiken i Stockholm – ska sälja enbart julgranar

Fredagen den 25 november får Stockholm en unik butik.
Då kommer nämligen den första renodlade granbutiken att öppna i stan.
– Tycker att det känns helt rätt att vi nu erbjuder nya och innovativa sätt att handla julgran på, säger Anna Benson, som står bakom satsningen.

annons

annons

En gran är för många svenskar lika självklart som pepparkakor, glögg och Kalle Anka på jul. Men trots att det årligen skördas närmare sex miljoner granar – har försäljningen i de flesta fall skett på gatan.

Men inte nu längre. I år kan alla fashionabla stockholmare som besökare Mood-gallerian även passa på att köpa sig en gran.

Inspirerande sätt att köpa gran

Bakom den nya butiksatsningen står granexperten Anna Benson, som enligt egen utsago är julgransexpert sedan barnsben och växte upp i julgranskogen i Småland.
– Tanken med granbutiken är att besökarna ska få möjlighet att köpa sin julgran på ett enkelt och inspirerande sätt. I Sverige köper vi närmare tre miljoner granar varje år och nästan lika många hugger sin egen gran, så  vi är verkligen ett riktigt granland., säger Anna Benson.

Hemleverans på valfri dag

Granarna i butiken är KRAV-certifierade och utbudet kommer att vara brett med olika storlekar och arter. Besökarna kan sedan via skärmar välja gran och sedan få den hemlevererad på valfritt datum. Vill man ha tips på hur man får granen att hålla sig fin längre – så Anna att stå i butiken och dela med sig av sin erfarenhet.

Granbutiken i Mood Stockholm har öppet från och med den 25 november till och med den 22 december.

FELIX BJÖRKLUND
felix.bjorklund@aos.se

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons