Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Klicka på pilarna för att starta bildspelet

Här öppnar Nordens största skönhetsavdelning

Nytt hudvårdscenter, contourbar samt 800 nyrenoverade kvadratmeter.
Nu inviger Åhlens Nordens största skönhetsavdelning.
– Vi har skapat en destination för skönhet som inte går att få någon annanstans, säger Cathrine Wigzell, affärsområdeschef för skönhet på Åhléns.

annons

annons

Det var under torsdagen som skönhetsbloggaren och radioprofilen Karin ”Kakan” Hermansson klippte bandet till Åhlens nya skönhetsavdelningen.

Det nya är att de 800 kvadratmeterna i varuhusets t-baneplan utökar antal varumärken samt ska erbjuda en hel palett av skönhetsbehandlingar.
– Genom nya spännande varumärken och service som Björn Axén frisörsalong, Anastasia bryn- och contourbar, Essie nagelbar och Babor hudvårdssalong, kommer vi kunna ge kunden en mer personlig och inspirerande helhetsupplevelse. Vi kommer även i samarbete med Vichy och La Roche Posay att öppna ett Dermacenter, bemannat av farmaceut och hudterapeuter, något som jag vet att våra kunder efterfrågar, säger Cathrine Wigzell på Åhléns.

Gratis makup och professionell fotografering

Varumärkena spänner från globala klassiker till kult- och nischvarumärken. Dock med ökat fokus på nya naturliga varumärkningen. Invigningsfesten pågår hela helgen och utöver möjligheten att upptäcka nya märken erbjuds det gratis makeup samt att få professionell fotografering i ett Gif-fotobås.

FELIX BJÖRKLUND
felix.bjorklund@aos.se

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons