Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Hornstulls Marknad är ett sommarhelgnöje i Stockholm och en lagomstor mys-loppis för dig som tappar tålamodet när du ser mängder av loppisbord på rad.
Hornstulls Marknad är ett sommarhelgnöje i Stockholm och en lagomstor mys-loppis för dig som tappar tålamodet när du ser mängder av loppisbord på rad.
Foto: Hornstulls Marknad

Hitta bästa loppisarna i Stockholm

Allt om Stockholms loppisälskare Sofie Strandberg tipsar om några loppisar hon vägrar att missa i sommar.
– Här finns massor av fyndchanser, säger hon om en av favoriterna.

annons

annons

Att gå på loppis har blivit en både trendig och miljömedveten sysselsättning för stockholmare.
De som är inriktade på att fynda behöver inte åka långt utanför tullarna för att fynda kläder, inredning och prylar. Allt om Stockholm har samlat några av våren och sommarens bästa loppisar - allt från trendiga hipsterloppisar där du kan strosa runt och äta från food trucks vid sidan av fyndandet, till de största backluckeloppisarna med långa rader av loppisbord. I år görs till och med ett världsrekordförsök i loppmarknad.

Hornstulls marknad

”Är du en loppis-light-person som inte gillar ändlösa oöverskådliga loppisar är Hornstulls marknad perfekt för dig. Här samsas loppisbord med foodtrucks och egentillverkad design med ekologiska matvaror. Den här marknaden är helt enkelt perfekt för dig som känner smått panik när du ser mängder av loppisbord på rad men som ändå vill fynda något unikt och ha mysigt samtidigt. Hornstulls arknad vann också nyligen Hornstullspriset 2016.”

Var: Hornstull strand

När: Varje lördag och söndag april-oktober

Mer info här

Världsrekordförsök i bakluckeloppis

”Är du en riktigt van loppisräv och fyndare får du inte missa den här megastora loppisen. I år försöker bakluckeloppisen i Solvalla sig på ett världsrekord i storlek då själva loppisen kommer hålla till på travbanan istället för på parkeringen. Det här kommer med andra ord vara ett tillfälle att fynda allt mellan himmel och jord.”

Var: Solvalla

När: 7-8 maj

Mer info här

Barnens bakluckeloppis

”Den här loppisen fokuserar på allt gällande barn och ungdomar. Vill du fynda barnkläder, sportutrusting, spel, leksaker, böcker och annat som hör barn till är detta loppisen för dig. Det är dessutom en perfekt utflykt att ta med barnen på.”

Var: Jakobsbergs centrum

När: 14 maj och 27 augusti

Mer info här

2 km loppisen

”Den här populära loppisen sträcker sig två kilometer genom Aspudden och lockar mängder av trendiga hipsterstockholmare som inte orkar ta sig alltför långt utanför tullarna. Här finns massor av fyndchanser om du är intresserad av kläder, skor och accessoarer som ofta är överrepresenterat bland utbudet. Även mängder av barnkläder och leksaker brukar det finnas mycket av.”

Var: Aspudden

När: datum ej satt

Mer info här

Andra loppisar att spana in

Mimer Loppmarknad vid Odenplan, 14 maj på Norrtullsgatan 10-16

Drive in loppis Roslagsstoppet, söndagar hela sommaren 15 maj-9 oktober

Onsdagsloppis i Hågelbyparken, varje onsdag 22 juni-17 augusti

SOFIE STRANDBERG
sofie.strandberg@aos.se

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons