Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

pw
Foto: Louise Billgert

Stockholms nya lyxgalleria

Stockholms får en ny lyxgalleria.
"Mood Stockholm" på Östermalm är det första köpcentrat som öppnar i innerstan på över 20 år och lockar med 60 butiker varav ingen får tillhöra en större kedja, restauranger i toppklass och flärdfulla designtoaletter.
Fredagen den 23 mars öppnar man dörrarna för allmänheten.

annons

annons

Mood Stockholm ligger vid Norrlandsgatan/Regeringsgatan och är innerstans nya handelskvarter. De ansvariga gör stor sak av att undvika ordet "galleria", den väsentliga skillnaden mellan Mood Stockholm och stans andra köpkvarter är nämligen att inga av de stora kedjorna får plats här.

Men det är inte bara avsaknaden av H&M som kännetecknar Mood Stockholm.

Lux, Vassa Eggen och F12Det 10 400 kvadratmeter stora bygget andas lyx från topp till tå. Det gäller såväl butiker som restauranger, de tre matställena drivs av några av Stockholms främsta restauratörer. Bakom "EAT" finns Lux Stockholm, "Boquerian" drivs av personerna bakom Vassa Eggen och "Vigårda" är F12-gruppens verk.

Dessutom erbjuder man conciergetjänst och toaletter som är designade i ren prakt.

Inomhusträdgård– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda Stockholmarna och stadens besökare ett nytt shoppingkvarter. Service, shopping och socialt umgänge integreras och här finns det något för alla, säger Annika Ljungberg, centrumchef på Mood Stockholm.

Dessutom har man byggt en stor inomhusträdgård med trädkojor där den som vill kan både äta och ha mindre konferenser och möten.

Fredagen den 23 mars öppnar Mood Stockholm sina dörrar för allmänheten.

annons

annons

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons