Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

shopping

Det är inte bara visningsmodellerna som imponerar stilmässigt på Stockholm Fashion Week. Maria Zalai Schubert, Naoki Yamaguchi, Yukari Daido och Beata Cervin är några av de som Allt om Stockholm hejdade i vimlet. Kolla deras stil här i bildspelet.
Nu är det lättare för alla modeintresserade som inte är inbjudna till front row att ändå kunna ta en smygtitt på höstens trender redan nu. Fashion Week Stockholm pågår 1-3 februari. Bilden är från en tidigare Dagmar-visning.
På bilden till vänster har Amanda Kostym från & Other Stories och skor Zara. Hannah har byxor från Asos, jacka H&M, scarf By Malene Birger. Till höger har Hannah en tröja från Isabel Marant, kjol Lindex och skor Stan Smith Adidas. Amanda har jacka från By Malina, blus Christopher Kane, byxor Stella McCartney och skor Chanel.

annons

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

senaste aos-instagram

Visa alla bilder

annons

annons

POPULÄRA GUIDER

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons