Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Konstnärshuset

LÄSARNAS BETYG

ANTAL RÖSTER

Konstnärshusets mål är att visa samtidskonst av hög kvalitet och man är noga med att poängtera att verksamheten bedrivs på konstnärernas villkor.

Den 7 januari 1999 firade Konstnärshuset sitt hundraårsjubileum. Det uppfördes på initiativ av Svenska Konstnärers Förening, SKF, som saknade utställningslokaler som inte var dominerade av akademien. Även i dag drivs huset av SKF som i de tjusiga lokalerna anordnar ett 30-tal utställningar per år.

Målet är att visa samtidskonst av hög kvalitet och konstnärshuset är noga med att poängtera att verksamheten bedrivs på konstnärernas villkor. Utöver utställningar säljer huset grafik och originalkonst på kommission.

Öppettider:Tis-fre 12:00- 17:00 Lör-sön 12:00- 16:00

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons