Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Från vänster: Charlie Lindström, Simon Yemane, Jens Segrén, Joel Ighe, Daff Kjellström och Amanda Persson.
Foto: Fabian Wester /Pressbild

Gubbrummet ryker – så blir nya Spy Bar

Uppdaterad med hemmafestkänsla.
När Spy Bar öppnar upp efter renoveringen ska det vara som att gå in i en elegant lyxlägenhet.
Men kraven i dörren blir högre och klassiska Gubbrummet kommer att vara ett minne blott.

annons

annons

Klassiska Spy Bar är under upprustning. Sedan en tid tillbaka så pågår en förnyelse av lokalen och när ”Spyan” slår upp dörrarna igen kommer det att vara i ny regi med en nygammal filosofi.
– Visionen som Vimal (Kovac reds.anm,) hade när han grundade Spy Bar var att ta hemmafesten till klubbvärlden på en ny nivå. Vi vill ta tillbaka den känslan och utforma det litegrann som en elegant, klassisk lyxlägenhet, säger Joel Igeh, en av de som ska driva klubben, till tidningen Mitt i Stockholm.

Självklara festcentrumet

Det är 21 år sedan Spy Bar slog upp dörrarna för första gången och på kort tid förvandlade det sömniga Arnoldhuset till Stockholms festcentral. Och det är en position som det ny gardet hoppas på att återta. Inte minst när Spy Bar-profilen Fadde Darwich försöker flytta centrum från Stureplan.
– Det ska inte längre vara någon diskussion om vart man ska, hit ska man kunna trilla in och alltid ha kul, säger Joel.

Ny nattrestaurang

Upprustningen av klubben kommer att innebära att populära ”Vip-hyllan”, Gubbrummet försvinner. Men nyordningen kommer till ett pris. Mitt i Stockholm skriver att konsekvens blir att det blir svårare att komma in – kraven i dörren höjs.
Men det är inte det enda nya på gång. Efter årsskiftet kommer även de som är sugna på en bit mat ha ett ”femställe”. Detta då det planeras en nattöppen restaurang.

Den 21 oktober kommer Spy Bar att ha nypremiär.

FELIX BJÖRKLUND
felix.bjorklund@aos.se

annons

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons