Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Gondolen

LÄSARNAS BETYG

ANTAL RÖSTER

På Gondolen är maten och de goda drinkarna halva upplevelsen. Den spektakulära utsikten över Stockholm är den andra halvan.

Eriks Gondolen på Södermalm svävar mellan himmel och hav med hänförande utsikt över Mälaren och Saltsjön. En restaurang med 320 sittplatser, en klenod sedan 1935, innefattandes Matsalen, Köket, Baren, Festvåningarna Kungarummet och Redarsalen. Under sommaren är även Grillbaren på takterrassen öppen. Restaurang Gondolen är inget mindre än en modern klassiker i Sveriges gastronomiska värld. En plats för att se, ses och bli sedd. Lunchtid serveras klassisk husmanskost så som kalv i dillsås, hembakad blodpudding eller ångad kolja med räkor och pepparrot. På middagsmenyn hittar ni sill-och strömmingstallrik, skaldjurscocktail med gratinerad havskräfta, gremulatastekt marulk med ratatouille eller helstekt kalvinnanlår med confiterad karl- johansvamp.

annons

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons