Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

På kryssningsbåtarna är det helt andra ”regler” som gäller. Här kan man köra nattklubb dygnet runt
Foto: Stockholm/Monday Bar – obs bilden är ett montage

Här är superklubbarna – som aldrig stänger

Tråkigt när lamporna tänds och klubben stänger 03? Vill du hellre dansa dygnet runt?
Klubb på kryssningsbåtar är den senaste trenden med hetaste toppnamnen, festivalstämning och dansgolv som aldrig stänger.

annons

annons

Just nu är det mer populärt än någonsin för arrangörer och danssugna att söka sig till något av Östersjöns kryssningsfartyg för att festa dygnet runt. Här kan man nämligen kringgå de svenska reglerna gällande både öppettider och alkoholservering. Bara inom de närmsta månaderna arrangeras kryssningar med allt från hiphop och house till reggae och disco. Klubbarrangörerna på Monday Bar är veteraner i sammanhanget, och i januari kastar de loss för 49:e gången sedan 2002.
– Om man fyller ett stort fartyg med folk som har ett och samma brinnande intresse för musik så händer det något. Du kan festa precis när du vill dygnet runt och gå och vila när du känner för det. Det är som ett gigantisk privat party i ett jättelikt hotell på vattnet med fantastiska dansgolv med väldens bästa dj's, säger Staffan Ridelberg på Monday Bar.

Mer avslappnad stämning

Han berättar också att gästerna hinner umgås med varandra på ett helt annat sätt än på en vanlig fest. Dessutom skapas en annan relation mellan gästerna och de artister som uppträder ombord.
– Det blir en väldigt avslappnad stämning. Hos oss händer det då och då att våra dj's går runt bland hytterna och spelar skivor på folks medhavda dj-utrustning. Internationella artister kommer också tillbaka och festar privat för att det är en så annorlunda upplevelse, berättar Staffan.

Som en isolerad värld

En av de gäster som brukar festa loss på Monday Bars kryssningar är Stefan Sundheden från Solna. Faktum är att han varit med på alla de 48 Monday Bar-kryssningar som har arrangerats.
– Det handlar om en väldigt öppen och vänlig publik där alla brinner för musiken. När man går ombord är det som att befinna sig i en egen isolerad värld i ett eller två dygn. Det är en perfekt kombination av fest och möjligheten att umgås med sina bekanta, eller hitta nya vänner, säger han.

Monday Bars Winter Cruise arrangeras på Silja Galaxy den 27 januari 2017 med fokus på musik som trance, techno och hardstyle. Spelar gör bland andra internatinella gäster som Ferry Corsten, Jordan Suckley, Eddie Bitar, Brennan Heart och Mark EG.

Mats Wurnell

mats.wurnell@gmail.com

Läs de senaste klubbnyheterna på vår Klubblogg.

AOS WS

3 andra kryssningar framöver

Redline-kryssningen

28 december 2016 på Silja Galaxy

Hiphop, reggae, reggaeton, soul och rnb med namn som The Salazar Brothers, Sugarcane, Labyrint, Dani M, Linda Pira, Gee Dixon & Moms, Aleks och Näääk & Nimo.

Dovaskryssningen

28 december 2016 på Viking Cinderella

Fokus på hiphop med bland andra Frej Larsson, Dogge Doggelito, Joy och Abidaz samt aktiviteter som hiphop-karaoke, beerpong och vinprovning.

LoveBoat Cruise

10 februari 2017 på Viking Cinderella

Disco och dans med musik från dj's som Peter Siepen, Jocke Langer, Benke Liminka, Joppe Lundin, Michel Clarenbeek, Stephan Malmberg och Lars Telbrant

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons