Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Vem är Stockholms bästa dj?

Nu ska det avgöras vem som är Stockholms bästa dj. Nu startar Tornamento, där åtta dj:s gör upp om titeln.

annons

annons

– Jag är inte helt säker på att man kan tävla i att dj:a, men det är en rolig grej, säger Ida Engberg, en av morgondagens tävlande.

Tornamento är en tävling i sju delar. Varje gång möts två dj:s. Under 20 minuter var får de visa sitt bästa vad det gäller musikval och mixteknik. Vinnaren utses genom att publiken skriker ut sin favorit och den dj som får mest jubel får en röst. Den andra rösten bestämmer en jury.

Förbereder spelningen

Ida Engberg började sin dj-bana på Spy bar, men nu för tiden håller hon mest till på Inferno och Grodan, där Tornamento hålls. Trots lång erfarenhet har hon aldrig varit med om någon tävlingssituation förut.

– När jag spelar på klubbar improviserar jag alltid, men på lördag kommer jag nog att förbereda vilka låtar jag ska spela, det gäller att få med så mycket som möjligt på 20 minuter.

 

Vad kommer att bli avgörande?

– Jag vet faktiskt inte, men den som lyckas dra dit mest folk har naturligtvis ett övertag.

annons

annons

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons