Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

klubb & konsert

Du behöver inte ha skägg för att vara med på skäggfest, men kanske det underlättar? Internationella skäggdagen firas 5 september på Debaser Hornstulls strand, som för övrigt kan ligga i stans skäggtätaste kvarter.
Beck sportade svart kavaj och hatt fredag kväll på Way Out West. Erik Lööf, tatuerare, och kompisen Fritz Dölling, redigerare, har gjort samma färgval.
”Jag packar svarta kläder så man inte blir skitig”, säger Erik som har skor från Vans, t-shirt YSL och jeans från H&M. ”Viktigast att ta med är varm tröja, keps och cigge”, säger Fritz, under en keps från Raised by Wolves , shorts Stone Island och Nike Huarache på fötterna.
Stjärnorna har inte alltid levererat i Stockholm. Både sångdivan Liza Minnelli och soulstjärnan Alexander O´Neil gav intrycket att inte riktigt vara där, trots att de stod på scenen. Liza Minnelli kollapsade sedan dagen efter uppträdandet på Hovet 2007. O´Neil lyckades somna, och snarka, under sin konsert på Konserthuset 1991.

NYHETSBREV

Vill du ha de hetaste tipsen om vad som händer i stan?
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av AOS nyhetsbrev. En gång per månad kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan.
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

DAGENS DEALS FRÅN

PÅ GÅNG I STAN

SISTA MINUTEN

annons

annons

Missa inte

mer från allt om stockholm

annons

annons

annons