Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

SPONSRADE GUIDER Startsidan / New Articles

Barnguide

Välj område:

Hänga med barnen i stan? Föräldraledig eller bara ledig? Här får du tips på olika aktiviteter i stan som både små och stora barn (och deras föräldrar) tycker är roliga att göra.

Bild

Välkommen till Lek & bus!

Lek & Bus Stockholm AB Hos oss finner du ett lekland med en atmosfär som inte finns någon annanstans. Ett otroligt lekland med en helt egen design. Stora djur och dinosaurier sträcker ut sig i lekytan på ett närmast magiskt sätt.

Läs mer

Lek loss i Europas största Lekland

Lek loss i Europas största Lekland

Exploria Nöjescenter På Exploria finns ett stort lekland med tre olika temavärlds, is, djungel och undervetten, fyllt av roliga saker för barn!! Mängder av aktiviteter såsom Trafikskola, Brandskola, Dinosaurieland, shower m.m. Vi arrangerar barnkalas i ett av våra 13 olika temarum! Föräldrar går in gratis! Välkomna

Pris
0-150 kr

 

Läs mer

Välkommen in i sagans värld

Välkommen in i sagans värld!

Upplev en magiskt mysig dag på barnkulturhuset Junibacken! Åk Sagotåget, läs en saga i bokhandelns myshörna, besök Villa Villekulla och Sagotorget, se våra föreställningar och drick en kopp varm choklad med grädde ackompanjerat av våra hembakade kanelbullar. Välkomna hit!

Pris
0-159 kr

Läs mer

vasa

Vasaäventyr för hela familjen!

Vasamuseet Kolla in filmen om Vasagrisen, ta dig an vårt familjespår eller prova en dykarklocka. Fredagar, helger och lov har vi också familjevisningar med olika teman. Välkommen!

Fri entré för barn & ungdomar till och med 18 år. Vuxna 130 kr.

Läs mer

Bild

Bland kartor och klot!

Sjöhistoriska Museet Draken har fått ett problem. Han vill så gärna ha en fin jordglob, men sådana saker finns ju bara i människostorlek. Eller?

I utställningen Kartor & klot får barnen följa med museets maskotar på äventyr. Sagan berättas i en audioguide och illustreras av figurer och föremål i utställningen.

Läs mer

Bild

Sveriges största museum, bara 10 minuter från city!

Naturhistoriska riksmuseet Är du nyfiken på universum, jordens och människans utveckling, Sveriges natur och dess mångfald? Stilla då din nyfikenhet i våra utställningar. Här upplever du naturen under ett och samma tak! Möt nykläckta dinosaurieungar, lyssna till ylande vargar och besök polerna med pingiviner och isbjörnar.

På Naturhistoriska riksmuseet ligger även Cosmonova som visar filmer i världens största filmformat och Sveriges största digitala 3D. Under den enorma kupolen på 760 kvadratmeter tas du med till fascinerande platser på jorden, nere i haven och ända ut i yttre rymden.

Läs mer

abergs

Ett muskul buseum!

Åbergs Museum Åbergs museum är världens enda konst-, serie- och leksaksmuseum med egen djungel. I Trazankojan på tre våningar kan man rutscha i bananen, leka i hyddor, rita, kolla på Hemliga Arnes labb och titta på Trazan & Banarne. En fin lekplats finns för utelek.

Pris:
50-80 kr

Läs mer

annons

annons

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

Sponsrade listor

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons