Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Fin fort på drop in

Dags att bli vårfin?
Vi tipsar om ställen i Stockholm där du kan använda lunchpausen till en avslappnande massage, en fin manikyr eller en härlig ansiktsbehandling.

annons

Stockholm Stylisterna

I en studio mitt i stan finns anställda med specialitet inom olika områden så som frisör, hudterapeut, sminkös eller nagelteknolog. Det finns även möjlighet till fotografering om du vill känna dig som en modell och sedan ta med dig bilderna hem, detta tar dock lite mer tid. Det är inte riktigt salongkänslan, men med något billigare priser.

Pris:

Klippning från 350 kronor

30 minuter rygg- och nackmassage 320 kronor

Sminkning 390 kronor

Naglar på Fridas

Naglar på Fridas Fina naglar, fräscha fötter eller en härlig ansiktsbehandling. Naglar på Fridas är specialiserade på naglar men gör även andra behandlingar. Här har du möjligheten att få dina naglar ordentligt fixade av specialister, när de inte arbetar i salongen fixar de nämligen naglar inför modefotograferingar i magasin. Priserna varierar lite beroende på hur länge terapeuten arbetar, men här visas ordinarie priser.

Pris:

Spa manikyr 550 kronor

45 minuters ansiktsbehandling (Face deLuxe) 695 kronor

Smile fish spa

Smile fish spa Ett spa som erbjuder fiskpedikyr på drop in. Det må kännas läskigt när fiskarna nafsar på dina fötter, men många som provat säger att det ger mjuka och lena fötter. Det hela hinns med på en 20 minuters behandling under lunchen. Det går även att boka tider om du vill vara helt säker på att få fräscha fötter idag.

Pris:

20 minuter behandling 300 kronor

40 minuter behandling 600 kronor

Hair Stockholm

Hair Stockholm Det är lätt att luras av namnet men Hair Stockholm i Solna är mycket mer än bara en frisörsalong. Här erbjuds även ansiktsbehandlingar, massage, vaxning och bryn- och fransfärgning. En fräsch salong lite utanför stan där du kan skämma bort hela kroppen.

Pris:

Klippning 310 kronor

30 minuter ryggmassage 390 kronor

50 minuter klassisk manikyr 450 kronor

Perfect skin care

Perfect skin care på Kungsholmen är att rekommendera om du vill slappna av lite. Men för bästa resultat bör du gå hit när du har en lite längre lunchpaus. Här erbjuds du allt från ansiktsbehandling och massage med heta stenar till brynfärgning och vaxning. Perfect skin care erbjuder drop in i mån av tid och ser därför helst att du ringer innan för att vara helt säker på att få tid.

Pris:

30 minuter hotstone ryggmassage 495 kronor

60 minuter klassisk manikyr 395 kronor

Studio hud och spa

I ljusa lokaler på Fleminggatan på Kungsholmen hittar du Studio hud och spa. Här finns fyra behandlingsrum där du erbjuds allt för att du ska kunna gå tillbaka till jobbet och känna dig fin och fräsch efter lunchen. Studio hud och spa erbjuder både vanliga behandlingar, men även de medicinska som hjälper sliten hud att återhämta sig. Hit kan du även gå som blivande mamma då massage för gravida finns bland behandlingarna.

Pris:

25 minuter klassisk massage 435 kronor

30 minuter sminkning 295 kronor

60 minuter massage för gravida 745 kronor

Hudoteket

Hudoteket Kungsholmen AB I ljusa och fräscha lokaler håller Hudoteket till. Hit ska du gå om du vill unna dig själv något extra. Varva ner med en avslappnande behandling i en lugn miljö. Här finns flera av de klassiska behandlingarna som ger din kropp lite extra energi. Priserna är dock aningen i överkant.

Pris:

40 minuter klassisk massage 490 kronor

50 minuter klassisk manikyr 550 kronor

45 minuter sminkning 480 kronor

Söders spa

Söders Spa Söders spa är en oas mitt på söder. Om du har mycket på jobbet eller blir stressad av folkvimlet är det perfekt med en paus på Söders spa. Här kan du få alla möjliga olika behandlingar och tidsbredden är stor, vilket gör att du kan hinna med besöket på lunchen. Manikyr, sminkning, massage eller fotvård, Söders spa erbjuder det mesta. Här finns drop in när de har tid, så om du vill fixa till dig just den där speciella lunchen bör du boka tid för säkerhets skull.

Pris:

30 minuter klassisk massage 400 kronor

60 minuter klippning 560 kronor

45 minuter sminkning 450 kronor

Selma cityspa+

Hotel Sign AB På Clarion hotel signs åttonde våning hittar du Selma cityspa+. Anläggningen härstammar från en av Nordens största spaanläggningar: Selma spa i Sunne. Selma cityspa+ fokuserar på samma saker som de gör i Sunne, nämligen hög kvalitet och minnesvärda upplevelser. Om du väljer att besöka spat och inte får någon tid direkt, kan du passa på att njuta i utomhuspoolen eller på terrassen före din behandling. På grund av tillgången till pool, gym och bastu är priserna här högre än snittet.

Pris:

25 minuter klassisk ryggmassage 590 kronor

45 minuter klassisk ansiktsbehandling 790 kronor

25 minuter manikyr 550 kronor

Skönhetsvård Södermalm

Skönhetsvård Södermalm Skönhetsvård Södermalm erbjuder skönhet och avslappning i en lugn och fräsch miljö. Om du får lite extratid bör du försöka vara här tidigare för att riktigt komma ner i varv i bastun före din behandling. Flera av behandlingarna tar lite längre tid, så en bra idé kan vara att gå hit om du slutar tidigare, eller har en långlunch.

Pris:

50 minuter klassisk massage 525 kronor

40 minuter ansiktsbehandling 595 kronor

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

Sponsrade listor

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons