Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Tina Nicklasson är säljchef på Alltom Stockholm. Hon nås på tina.nicklasson@annonsdax.se
Tina Nicklasson är säljchef på Allt om Stockholm. Hon nås på tina.nicklasson@annonsdax.se

Veteran till Allt om Stockholm

Hon är en veteran inom annonsering och kommer att leda gänget som hjälper våra kunder att nå ut på bästa sätt. Tina Nicklasson, 38, kliver in som säljchef för Allt om Stockholm och knappt innan hon blivit varm i kläderna sätter vi henne i heta stolen för fyra snabba frågor.

annons

annons

Hej Tina! En snabb återblick. Vad har du gjort innan?

Jag har arbetat och ansvarat i många år med nöjesannonseringen i Aftonbladet, Svd samt Metro och nu senast har jag arbetat med digitalannonsering för Svd.se. Så för mig var det naturligt och fantastiskt kul att få arbeta med Allt om Stockholm.

Och nu tillbaka till nuläget. Vilka är Allt om Stockholms starkaste fördelar som plattform för att nå ut till Stockholmarna?

Allt om Stockholm är en fantastisk plattform att marknadsföra sig på, den är i särklass största guiden för köp, aktivitet och kunsumtion. Vi har stora möjligheter att hjälpa till med allt från displayannonsering till att göra kreativa annonsmöjligheter i en relevant och nischad miljö.

Hur använder du själv Alltomstockholm.se?

Jag älskar kultur och nöjen och med Allt om Stockholm får jag stor hjälp att hålla mig uppdaterad. Inför helgerna är jag ofta inne och söker på restauranger och andra aktiviteter.

Vilket är ditt bästa stockholmstips?

Oj, finns så oerhört mycket att välja på. Under sommaren skulle jag säga skärgården, fjäderholmarna, bad, restauranger och teater. Vintertid väljer jag att gå på Sturebadet och avsluta med en middag på taverna Brillo.

 

Tina nås på 070-735 29 02 eller på tina.nicklasson@annonsdax.se

 

AOS WS

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons