Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Klicka på pilarna för att starta bildspelet

Allt om Stockholm lanserar Månadstipset

Rakt ned i inkorgen landar stekheta tips på saker som händer i Stockholm kommande månad. Så här kan du som kund synas i nyhetsbrevet.

annons

annons

Information

Helgtipset skickas ut till våra användare sista torsdagen i månaden. I brevet finns totalt 10 heta stockholmstips varav några är i samarbete med kund.

Som kund kan du synas med ett specialerbjudande bara för Allt om Stockholms användare. Vi länkar direkt till ditt erbjudande på din sajt eller facebook-sida.

Räckvidd

I skrivandets stund finns 3.900 användare anmälda till brevet.
Tipsen skjuts också ut i våra sociala medier (Facebook och Twitter).

Pris

Ett utskickslista växer och krymper. Som kund betalar du per antal utskicksmottagare och för det antal som listan uppgick till på offertens datum. Priset inkluderar tipsartikeln på sajten.

 

HÄR anmäler du dig till Månadstipset.
HÄR kommer du i kontakt med våra säljare som hjälper dig rätt.

AOS WS

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons