Å nej. Du använder en gammal tråkig webbläsare som sabbar upplevelsen av vår nya sajt. Snälla, uppdatera till något fräscht. /mvh AOS-teamet

annons

Allt om Stockholms krogpris sedan 2001.
Allt om Stockholms krogpris sedan 2001.

Bäst i Stan går igen!

Även i år kommer Allt om Stockholm att driva den stora omröstningen där stockholmarna utser sina favoritställen i staden. Försäljningen av sponsorskap är nu öppen - läs mer här!

annons

annons

Med Allt om Stockholms bevakning och dunderkoll på stans utbud är det kanske vi som ska sitta som självutnämnda experter med tolkningsföreträde och välja ut vilka ställen som är bäst i stan. Men nej, vi litar på våra läsare - stockholmarna själva - och låter dem avgöra vem som blir årets prisvärdiga vinnare.

Tävlingen kablas ut på AoS.se och är aktiv under 8 veckor.

Enväldig jury är restaurangbesökarna själva som tar ut fem nominerade i varje kategori. Vinnarna offentliggörs på sajten i slutet av november.

Sponsor

Som sponsor har du chansen att synas i kampanjen mot både konsument (B2C) och bransch (B2B). Du syns i redaktionellt utrymme över en tvåmånadersperiod och är med i riktade utskick specifikt till våra tävlanden (krogarna och kaféer).

---> Information om hur du kan synas tillsammans i kampanjen Bäst i Stan 2015 finns HÄR.

2014

I fjol inkom 47.000 röster och bland de stolta vinnarna hittades bland andra Ekstedt, Flippin' Burgers, Nytorget 6 och Lilla Ego. Här kan du läsa om alla vinnare och nominerade.

Kontakt

Huvudkontakt för intresseförfrågningar för Bäst i Stan är Tamy Sadeghi, 08-555 00 688, tamy.sadeghi@annonsdax.

AOS WS

annons

annons

NYHETSBREVET FREDEGSPEPP!

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrevet Fredagspepp med rolig helgläsning och de bästa tipsen på vad du kan hitta på i helgen. Presenteras i samarbete med Mitt i Stockholm.
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här

Tack för att du vill ta del av nyhetsbrevet Fredagspepp. Varje fredag kommer du att få de hetaste tipsen om vad som är på gång i stan
Tack för visat intresse men något gick snett. Vi beklagar detta och ber dig testa igen senare.

annons

DAGENS DEALS FRÅN

annons

annons

annons

mer från allt om stockholm

annons

annons